Loteria vaccinării 31 octombrie. Orice vaccinat înscris poate câștiga de Halloween 300.000 lei

Loteria vaccinării, regulament
Loteria vaccinării, regulament

Duminică, 31 octombrie 2021, este pus la bătaie premiul cel mare de 300.000 lei, adică aproximativ 60.000 euro.

Pentru premierul de 300.000 lei intră toate persoanele înscrise de la debutul Loteriei Vaccinării, mai precis 1 - 2.331.899. Mai precis, extragerea se va efectua din intervalul cuprins între cifra reprezentând numărul de ordine 1 (alocat primului participant înscris în săptămâna 1) și cifra reprezentând numărul de ordine al ultimului participant înscris în săptămâna 5. La extragerea aferentă fiecărei luni, numărul extras va reprezenta numărul de ordine câștigător al premiului lunar.

Pentru extragerile finale

Extragerile finale se vor efectua din intervalul cuprins între cifra 1 reprezentând numărul de ordine al primului participant înscris în săptămâna 1 și cifra care indică numărul de ordine al ultimului participant înscris în săptămâna 14.

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1.000.000 lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31.12.2021.

Fiecare participant la Loteria de vaccinare are patru șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga patru premii: un premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei, un premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Loteria de vaccinare se adresează tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare și care se înscriu pentru participare la extrageri, în aplicația accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Înscrierea participanților în aplicație se realizează, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19, astfel:

1. accesare site https://certificat-covid.gov.ro;
2. autentificare: se introduce adresa de e-mail;
3. verificare e-mail: link de autentificare;
4. accesare e-mail primit de la platforma „Certificate COVID”; 5. accesare buton „Autentificare”,
6. identificare certificat de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie;
7. accesare buton „Vizualizare certificat”;
8. selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile de participare”;

9. selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”;

10. selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”.

După înscriere, participantului i se va acorda un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație (înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris) și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, respectiv în data de 31.12.2021, ora 12,00. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

După finalizarea operațiunii de înscriere se va putea vizualiza numărul de ordine alocat. Numărul de ordine alocat în urma înscrierii participantului în vederea participării la extrageri se va transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat în aplicație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel