EXCLUSIV  Locul în care rişti să te infectezi cu Covid chiar dacă ai purtat masca toată ziua. "Oameni buni, e păcat de cât ne-am chinuit! Nu vă expuneţi!"

Semnal de alarmă cu privire la locul în care sunt mari şanse să te infectezi cu noul coronavirus. 

Am primit pe adresa redacţiei un mesaj din partea unui cititor care atrage atenţia asupra unui loc foarte periculos în contextul pandemiei de coronavirus: liftul blocului în care locuiesc oamenii. Iată ce ne-a scris cititorul pe adresa redacției DC News: 

"Vreau să vă atrag atenţia asupra unei situaţii pe care eu o consider foarte periculoasă în contextul creşterii numărului de cazuri de coronavirus. E OK, lumea, în mare parte, poartă mască în magazine, în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun. Însă atunci când ajung în zona locuinţei oamenii 'lasă armele jos', îndepărtează masca de la gură şi intră aşa pe scara blocului. Urcă fără mască în lift, alături de alţi 2-3 vecini, în acele lifturi comuniste minuscule în care trebuie să te înghesui. Urcă fără mască în lift imediat ce alt vecin tocmai a ieşit. Care sunt şansele ca, în cazul în care unul dintre vecinii tăi are Covid-19 iar tu te urci cu el în lift fără mască, să te infectezi? URIAŞE!

Nu e păcat să ne chinuim atâtea luni de zile stând în stare de urgenţă şi apoi fiind obligaţi să umblăm cu masca la gură peste tot ca să ne infectăm tocmai când ne pregătim să intrăm în casă? Oameni buni, purtaţi masca până în momentul în care aţi intrat în apartament şi aţi închis uşa, nu vă expuneţi acestui pericol!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel