Loc secret pentru petreceri în pandemie. Poliția din Belgia a găsit un bar improvizat într-o peșteră abandonată

Loc secret pentru petreceri în pandemie. Poliția din Belgia a găsit un bar improvizat într-o peșteră abandonată  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Loc secret pentru petreceri în pandemie. Poliția din Belgia a găsit un bar improvizat într-o peșteră abandonată / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Într-o carieră dezafectată din Belgia a fost realizat un spațiu pentru petreceri private.

Cinci persoane, printre care un copil de 8 ani și un bebeluș, au fost reținute de poliție vineri, 11 februarie, fiind descoperite într-o cafenea ascunsă în pasajele subterane ale fostei cariere de marnă din Muizenberg, Belgia, a scris publicația La Derniere Heure.

Cariera este parțial prăbușită, iar locul este periculos și, prin urmare, prezența oricărei persoane este interzisă.  După ce au primit o sesizare, polițiștii au percheziționat zona.

„După o jumătate de oră de căutare, în capătul carierei s-a găsit un fel de cafenea, cu scaune, mese și chiar un bar construit în marnă. Cinci adulți au fost reținuți. Aveau cu ei doi minori”, a explicat șeful poliției locale, Dirk Claes.

Potrivit VRT, radioteleviziunea belgiană de limbă flamandă, asupra a doi bărbați reținuți, cu cetățenie olandeză, a fost găsită marijuana. Drogurile au fost confiscate. Potrivit autorităților, barul-cafenea a fost folosit pentru petreceri în timpul pandemiei, când astfel de evenimente erau strict interzise.

Primarul orașului Riemst, de care aparține cariera de marnă, Mark Vos, a reacționat: „Carierele sunt închise, dar vizitatori nedoriți intră iar și iar. Cine se aventurează în galerii nu numai că riscă să se rătăcească, ci se joacă și cu propria siguranță. Peșterile sunt instabile și noi prăbușiri sunt deseori detectate în timpul controalelor regulate”, scrie Publika.

BILANȚ COVID, 15 februarie 2022. Peste 200 de decese. Un tânăr de 29 de ani, din Ilfov, a murit. Era nevaccinat și avea probleme de sănătate

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 21.885 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 9.816 mai mult decât în ziua anterioară. 2.686 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

În total, până astăzi, 15 februarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.596.269 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 93.218 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

2.167.427 de pacienți au fost declarați vindecați. 

Până astăzi, 61.880 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 14.02.2022 (10:00) – 15.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 204 decese (123 bărbați și 81 femei), dintre care 9 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iași, Ilfov, Maramureş, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui și Municipiul București.

Dintre cele 204 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de de vârstă 20-29 de ani, 3 la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 la categoria de vârstă 40-49 de ani, 11 la categoria de vârstă 50-59 de ani, 41 la categoria de vârstă 60-69 de ani, 64 la categoria de vârstă 70-79 de ani și 80 la categoria de vârstă peste 80 de ani (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel