EXCLUSIV  Liviu Lucaci, moment periculos trăit cu Maia Morgenstern

Liviu Lucaci a dezvăluit la DCNews o experiență periculoasă pe care a trăit-o alături de Maia Morgenster. A fost nevoie de alpiniști.

 

Liviu Lucaci, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, a mărturtisit că viața din spatele scenei de teatru este presărată cu momente periculoase și extrem de solicitante. Unul pe care nu îl poate uita niciodată a fost la Teatrun Național București, unde atât el cât și Maia Morgenstern au fost nevoiți să coboare de la peste 20 de metri înlțime.

"Asta este o meserie extrem de solicitantă psihic, lumea nu realizează asta și eu tot le spun studenților mei să se pregătească pentru o meserie dură, dar și fizic. Am coborât odată într-un spectacol, făcut de Grigore Gonța, de sus, de la podul Sălii Mari a Naționalului, în coardă. Erau 20 și ceva de metri înlțime. Și eu și Maia Morgenstern coboram în spectacolul ăsta. Jos vedeai oamenii ca niște purici. Oamenii nu realizează, e ceva spectaculos, apare cineva de sus, eventual te bucuri și trece. Dar ca să organizezi treaba asta este foarte solicitant și periculos", a povestit Liviu Lucaci.

A fost nevoie de alpiniști utilitari

Momentul coborârii în scenă a necesitat angajarea unei firme de alpiniști utilitari care au asigurat întreaga operațiune. "În momentul ăla a fost angajată o firmă de alpiniști utilitari care mă asigurau. Aveam doi oameni care mă asigurau. Treaba a fost foarte complicată. M-au întrebat dacă știu să cobor rapel, eu mai făcusem asta la munte, de câteva ori prieteni de-ai mei care sunt salvamontiști la Sinaia. Noi(Liviu Lucaci și Maia Morgenstern n.r.) am coborât la distanță cam trei minute unul de altul, din același loc. Era așa o coborâre din cer", a povestit Liviu Lucaci la DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel