Liniște PROFUNDĂ pe scena "Românii Au Talent". Monolog SENSIBIL în plină pandemie de COVID-19

A fost liniște profundă pe scena Românii au talent. Iată momentul impresionant și sensibil în plină pandemie de COVID-19. 

Inginer constructor, Adrian Simion a interpretat pe scena de la Românii Au Talent un monolog impresionant în plină pandemie de COVID-19. 

"În curfărul meu sunt lecții despre viață, despre oameni, despre bine și despre rău. Lumea mea! Lumea mea este imaginea despre care se spune că frumosul, pentru a se naște, are nevoie de oameni, iar de cele mai multe ori, ne alege pe noi. Și se mai spune că pentru a trăi frumos și bine trebuie să mori în fiecare zi câte puțin. Lumea mea... te condamn la fericire și să iubești. Și să iubești cum trebuie, nu cum vrei, iar când nu poți să mai zâmbești, educă-ți gândul de doi lei li du-l, aleargă-l, aleargă-l prin cuvinte, prin gesturi, prin conflicte, deschide-i porți i obosește-l dacă nu-i cuminte i fă-l să râdă...cât mai poți! Și te condamn să mă condamni la libertate.

Niciodată printre vânt și ploi, când vreau să râd sau să găsesc dreptate, seară, să mă simt străin în doi... Nu-i mai cere vieții imposibilul! Ce vină are ea când tu te rătăcești?! Iubește și condamnă, nu-i penibil", a spus Adrian Simion  pe scena de la Românii au Talent. 

  Vezi aici întregul moment:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel