Lili Sandu, ÎNGRIJORATĂ de sarcină. "DĂRÂMATĂ emoțional. Am lăsat garda jos"

Deși mai are puțin până-și va strânge copilul în brațe, Lili Sandu a scris despre momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă.

Lili Sandu mai are puțin și naște, însă este foarte îngrijorată de tot ceea ce se întâmplă în țară, din cauza exploziei de cazuri de COVID-19. Vedeta a povestit despre temerile sale și despre stările prin care a trecut, pornind de la frustrarea faptului că viitorul ei copil se va naște într-o lume în care va fi nevoit să-și ascundă fața sub o mască de teamă că s-ar putea îmbolnăvi, până la furia că lucrurile nu vor mai fi ca în trecut și dezamăgirea că nu poate face nimic pentru a schimba lucrurile.

Iată ce spune Lili Sandu

„Ieri a fost pentru prima dată de când a început toată nebunia asta cu pandemia, când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional. Cu tot vuietul ăsta din jurul meu, legat de înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parca am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul asta minunat dăruit de D-zeu pe care-l am în pântece.

Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o mască de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva…”, a scris Lili Sandu în postarea de pe contul ei de Instagram.

Dezamăgită de regulile impuse de autorități 

„Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă sau în cluburi și practic au libertatea să, facă ce vor iar un tată nu-și poate ține copilul în brațe într-o maternitate, în primele lui minute de viață din cauza unor reguli… Ah la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist..”, a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel