Lili Ruse, fază teribilă la România TV. ”Cum este posibil să faci așa ceva?!” - video

Liliana Ruse
Liliana Ruse

Lili Ruse a făcut un experiment șocant, în direct, la România TV.

Jurnalista, care este o susținătoare a vaccinării și a medicinei în general, a vrut să arate cum se face pseudo-”vaccinul” naturist promovat de Olivia Steer. Rețeta vedetei este: 1/4 cană usturoi pisat, 1/4 cana ceapă tocată, 1/4 cană ardei iute tocat, 1/4 cană ghimbir ras, 3 linguri de hrean ras, 1 lingura cuișoare pisate, 750 ml oțet organic de mere. Olivia Steer ne spune că se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masă.

Lili Ruse, la România TV, a urmat rețeta Oliviei Steer pentru a arăta ridicolul situației.

”Dacă nu aveți ceva mai bun de făcut și urmăriți postările Oliviei Steer, puteți prepara acest vaccin în propria bucătărie. Toată lumea o întreba, pe Facebook, în comentarii, cât de mare să fie cana, dar nimeni nu o întreba care este sursa rețetei”, a zis jurnalista la România TV. 

VEZI ȘI: Rezultat evaluare psihologică. Dide, evaluat a doua oară la Jandarmerie: INAPT sau APT

(w670)

VEZI ȘI: Olivia Steer, rețetă Antigripă. Arafat o desființează complet: Pune în pericol viața

Medicul Monica Pop a declarat, ironică fiind, în emisiunea lui Victor Ciutacu: ”Rețeta aceasta te ferește de orice... chiar de orice. Lăsând la o parte orice glumă, acest amestec este extrem de periculos. Cine are ulcer și ia acest amestec poate să și moară. Să ne ferească Dumnezeu dacă pune așa ceva în practică! Dacă dai așa ceva unui copil... îl bagi în mormânt. Cum este posibil ca o minte omenească să poată emana așa ceva?!”.

Lili Ruse a zis: ”Eu, care am gastrită, nu m-aș atinge de așa ceva și bineînțeles că nici copilului meu nu i-aș da! Eu cred în medicină și m-am vaccinat - atât eu, cât și copilul meu. Sunt pro-vaccinistă convinsă!”.

Iată emisiunea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel