Lidia Fecioru, leac SIMPLU dacă ai avut COVID-19: "Rețetă e foarte bună"

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac simplu pentru cei care au avut COVID-19. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, că leacul este benefic pentru plămâni și se consumă de trei ori pe zi.

”Pentru că sunt foarte mulți care au bolit de COVID și au rămas cu sensibulitate pulmonară și bronșică există o rețetă foarte bună. Se iau 100 gr de hrean, 100 gr usturoi, 100 gr ceapă și 300 gr de miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi. Putem pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un blender pentru a ieși totul mai rapid” a spus Lidia Fecioru.

Pentru viroze și bronșită, ”se fierb 250ml de lapte, îl lăsăm să se răcească puțin după care amestecăm într-un blender o linguriță de unt topit, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un gălbenuș de ou. Batem bine și bem. Pentru adulți se poate adăuga și o lingură de cognac. Se face 5 zile acest tratament, bem o dată pe zi, seara înainte de culcare” a declarat Lidia Fecioru la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel