Liderii PSL, întâlniri amânate în SUA, din cauza coronavirusului

Alex Coita şi Ilan Laufer, liderii Platformei Social Liberale, şi-au amânat mai multe întâlniri importante în Statele Unite ale Americii, din cauza coronavirusului. 

"Astăzi, liderii PSL, Ilan Laufer și Alexandru Coita, aveau programate o serie de întâlniri importante cu autorități americane. Cu câteva ore înainte de zbor, a fost luată decizia ca Alex să-și amâne plecarea, ținând cont de situația din țară și de faptul că în statul american Florida a fost instituită starea de necesitate.", a transmis Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook. 

Instrucţiuni pentru membrii PSL

„Am emis o instrucțiune către toți membrii PSL privind suspendarea oricăror acțiuni politice care prevăd adunări publice. Am creat o celulă de criză care lucrează la un plan național care să asigure supraviețuirea IMM-urilor românești în contextul crizei Coronavirus, fără de care riscăm falimentul a peste 50% din firmele cu capital autohton în următoarele luni. Vom prezenta public, în următoarele zile, planul de salvare pentru antreprenorii români, care va include garantarea cash-flow-ului pe timp de criză și asigurarea digitalizării firmelor pentru a-și putea continua activitatea în aceste circumstanțe speciale.", a continuat Ilan Laufer. 

Alex Coita: Căutăm metode prin care să îl repatriem pe Ilan

„Acum mă aflu în București, aproape de fiecare dintre voi. Căutăm în acest moment soluții pentru ca Ilan să se poată repatria în siguranță în cel mai scurt timp. Suntem în legătură cu autoritățile americane și europene în acest sens. În acest moment, prioritatea zero o constituie evitarea oricăror riscuri care nu sunt absolut necesare, în scopul protecției sănătății noastre și a celor care sunt cei mai vulnerabili și pot deveni victime din cauza riscurilor pe care ni le asumăm: părinții, bunicii noștri, persoanele cu afecțiuni pre-existente.", a transmis şi Alex Coita, copreşedintele PSL. 

"Facem un apel la calm și responsabilitate către toți românii. Proiectul nostru continuă, nu ne abatem din drum. Dar sănătatea noastră, a tuturor, este pe primul loc!", mai transmis cei doi lideri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel