EXCLUSIV  Lecțiile pandemiei. Dr. Emilian Popovici: O altă experienţă similară este posibilă. Nu s-a învăţat cel mai important lucru

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Medicul Emilian Popovici a spus care a fost cea mai importantă lecție care nu a fost învățată de omenire în perioada pandemiei.

Medicul Emilian Popovici a fost invitat la emisiunea „Dezbateri în sănătate“, la DC Medical, unde a spus care a fost cea mai importantă lecție învățată de umanitate în perioada pandemiei, prin prisma riscurilor la care suntem supuși printr-o experiență similară:

„Nu s-a învățat cea mai importantă lecție, aceea că omenirea nu a reușit să abordeze în mod global și corect această pandemie. Organizația Mondială a Sănătății nu a reușit să facă o abordare globală, ci una pe regiuni. Noi am ajuns să avem jumătate de lume cu măsuri și vaccinare și o altă parte de lume fără măsuri și fără vaccinare. Dacă aveam un virus cu mortalitate mult mai mare, ce s-ar fi întâmplat dacă dacă periodic ne-am fi confruntat, din partea de lume fără măsuri și vaccinare, cu variante care să ocolească vaccinul făcută, să întoarcă pe dos toate chestiunile rezolvate cât de cât în partea de lume cu măsuri și cu vaccinare.

Acest lucru ar trebui să îngrijoreze autoritățile și persoanele care cu adevărat au o putere de decizie la nivel global. A fost mesaj de la nivelul președintelui Biden la un moment dat, care a spus că trebuie făcut ceva ca și partea de lume fără vaccin și fără măsuri să aibă parte de ceea ce au parte ceilalți. Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar mesajul venit de la președintele celui mai puternic stat din lume nu a dus la niște consecințe, cum nu a dus mesajul celor de la OMS au alte organizații. Ar trebui făcut ceva, cât mai repede, pentru că numai un om anormal la cap și-ar dori să mai apară o confruntare pandemică, dar este posibilă“, a spus medicul Emilian Popovici, moment în care jurnalistul Val Vâlcu a spus că este „inevitabilă“.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Covid-19. Dr. Emilian Popovici: OMS a dat un semnal. Unora li se pare un pic forțată această propunere. Nu putem să stăm și să așteptăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel