Medic celebru, scenă șoc cu Poliția. Ce a urmat după ce le-a spus să POARTE MASCĂ

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Un medic celebru din România a trecut printr-un moment greu de crezut atunci când le-a atras atenția unor polițiști că ar fi bine să poarte masca. 

Un medic celebru din București, vlogger și influencer apreciat de mii de oameni, a trecut printr-o experiență neplăcută cu Poliția.

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, i-a atenționat pe polițiști că nu respectă normele de prevenire împotriva COVID-19, stabilite de Guvernul Orban, iar pentru asta, a fost amendat. Întregul moment a fost filmat și publicat pe vlogul lui, iar motivarea polițiștilor care l-au amendat a fost aceea că și-a permis să le atragă atenția să respecte legea, adică să poarte și ei mască de protecție. 

Incidentul a avut loc în Centrul Vechi din Capitală.

"Mi-am permis să le atrag atenţia. Ce am păţit?"

”Exemplul foarte clar este un grup de poliţişti. Tot respectul pentru ei, o forţă de ordine care uneori își depășește atribuţiile. Eu stau în Centrul Vechi şi mereu văd seara mulţi poliţişti care se relaxează în faţa unui chioșc. Mi-am permis să le atrag atenţia, poate ar fi bine să poarte masca, ce am păţit? Am luat amendă că domnul poliţist a spus că în spațiu deschis nu se poartă mască”, a povestit medicul în videoclipul de pe canalul de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel