EXCLUSIV  Laura Vicol, după achitare: ”Voi CANDIDA!” Cine i-a înscenat dosarul

Laura Vicol
Laura Vicol

Avocata Laura Vicol, recent achitată de instanță într-un dosar demarat de DNA în perioada în care aceasta o apăra pe fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a povestit pentru DC News cine și de ce crede că i-a fost înscenat acest dosar penal. 

Laura Vicol nu arată cu degetul vinovații, dar ne-a spus că dacă ar căuta să demonstreze cine este vinovat pentru acuzațiile nefondate ar merge pe două direcții.

"Sunt avocat și îmi place să vorbesc cu probe în mână. Sunt două culoare pe care aș putea să merg dacă aș aborda tema aceasta. Primul ar fi că cei de la DNA au profitat de fapul că nu știam anumite lucruri și eram avocata doamnei Bica, așa că s-au gândit că este mult mai simplu să îmi însceneze ceva. Eu nu am știut că acel avocat este de la Bota (nr. un barou care a fost declarat ca nelegal de instanță). De fiecare dată când eram controlați, prezentam delegația mea. Nimeni nu m-a tras de mânecă să îmi spună că el este de la Bota și că Bota este nelegal”, a zis Laura Vicol pentru DC News.

Candidatura incomodă la baroul București 

"Al doilea culoar ar fi ceea ce baroul București a avut împotriva mea, adică faptul că mi-am permis, femeie fiind, și cu un dosar în curs, să candidez la alegerile decanatului, lucru pe care îl voi face cu siguranță anul viitor. Am deranjat foarte mult pentru că, atât Mihnea Stoica cât și Daniel Fenechiu au încercat să mă convingă să le fac campanie, înainte de alegeri, și să renunț la candidatura mea. Nu am vrut acest lucru. Doar așa se explică pasiunea baroului împotriva mea," a adăugat Laura Vicol.

"E clar că am fost un avocat incomod. Am avut gura mare. Eu apăr clienți în nevinovăția cărora cred. Dar iată ca la mine s-a adeverit proverbul acela cu "gura bate ...", cunoscuta avocată.    

Avocata Laura Vicol a fost achitată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DNA pentru favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel