EXCLUSIV  Laura Nureldin, decizie la Referendumul pentru familie. Imaginea care vă va rămâne mereu în minte

Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin
Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin

Scriitoarea și jurnalista Laura Nureldin a declarat, pentru DC News, cum va proceda la Referendumul pentru redefinirea familiei.

Laura Nureldin ne-a spus nu va merge la Referendum pentru că nu crede în tema scrutinului.

"Nu mă duc la referendum, dar dacă văd că prezența se apropie de cvorum atunci merg și votez "Nu". Acum trei ani, cineva a creat o falsă problemă apoi a alergat să găsească o soluție. Falsa problemă este această posibilitate teoretică de a exista căsătorie între persoane de același sex. Eu nu am văzut primăriile luate cu asalt în România de băieți și fete ținându-se de mână care să ceară asta”, a declarat scriitoarea.

De cine apărăm copiii României?

Laura Nureldin a declarat că pericolele care pândesc pe copii în România nu sunt cuplurile de homosexuali, ci sărăcia și abuzurile. "Mi se pare că s-a pus îngrozitor de mult carul înaintea boilor... adică un referendum să apărăm copiii României. De cine? Pericolele care îi vizează pe copiii României sunt sărăcia crâncenă, abandonul școlar, abuzul și bătăile în familiile tradiționale. Căsătoriile între doi bărbați sau două femei în niciun caz nu sunt un pericol. Înnebunesc când aud argumentul religios. Este un drept civil. Ce legătură ale Biserica Ortodoxă aici? Că nu s-ar duce la biserică... Este vorba despre drepturi, de a moșteni, de a face un credit comun la bancă sau să poată să aibă calitate de aparținător la spital, dacă celălalt pățește ceva", a mai spus Laura Nureldin.

 "Homosexualitatea nu ar exista"

Jurnalista i-a criticat pe oamenii care argumentează că adopțiile în cupluri homosexuale ar modifica comportamentul copiilor. "Argumentul celor care se opun căsătoriilor gay este că dacă aceștia înfiază un copil, va deveni și el gay. Haideți să admitem această aberație. Atunci homosexualitatea nu ar exista. Pentru că toți copiii cresc de obicei cu o mamă și un tată și atunci ar imita comportamentul lor. Deci nu ar avea cum să apară homosexualii. Iar pe aceștia care spun "vai cum să îi înfieze" îi invit la o tură prin căminele de orfani în care am făcut eu practică în facultate. Eram fericită să-i îi înfieze și un cuplu de extratereștri numai să aibă o casă, să fie îngrijiți și să aibă ce le trebuie", a adăugat scriitoarea. 

Povestea copilului fără un ochi 

"Îmi aduc aminte că la un cămin, un copil care îmi va rămâne întipărit în minte mereu, nu mai avea un ochi. Și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că tatăl lui l-a dat cu capul de colțul mesei. Și de banii ăia care se cheltuiesc acum pe Referendum se putea face un program pentru femeile abuzate și copiii lor. Mi se pare o problemă atât de falsă încât refuz să legitimez această chestiune, participând. Nu sunt de acord ca homosexualii să fie cetățeni de rangul doi. Drepturile civile trebuie să fie egale pentru toată lumea", ne-a mai spus Laura Nureldin.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel