EXCLUSIV  Lala (OK Medical) RUPE tăcerea despre LEGEA carantinei de 2 săptămâni: Nimeni nu a spus-o! Au RUPT UȘA

Mihail Lala de la OK Medical explică modul prin care pacienții cu Covid pot infecta și alți oameni după două săptămâni de la diagnosticare. 

Mihail Lala, managerul OK Medical a explicat de ce carantina de două săptămâni nu se justifică foarte clar, iar pacienții pot ieși mai apoi afară din casă și să infecteze alți oameni. 

”Nimeni nu a spus-o cu subiect și predicat, dar există o lege votată de majoritatea covârșitoare a parlamentarilor din România. Această lege menționează faptul că un pacient trebuie să stea două săptămâni în izolare după un test pozitiv la coronavirus. Această perioadă de timp de două săptămâni nu se bazează pe absolut nimic științific. Nu se bazează pe nimic. Consecințele ei sunt deosebit de grave. Încălcarea drepturilor omului în condițiile în care nu e nevoie să stea două săptămâni în casă, iar cea de-a doua consecință și cea mai gravă este aceea conform căreia pacientul dacă are nevoie să stea medical mai mult de două săptămâni în casă și legea îi impune să stea doar două săptămâni, iar după două săptămâni ba ieși din casă și va îmbolnăvi oameni. Cunosc pacienți foarte mulți care au fost testați pozitiv de către noi și după două săptămâni de zile au spart ușa. Noi le-am spus că ei încă sunt contagioși. După două săptămâni de carantină impusă mulți oameni aleg să facă acest lucru care ne poate duce la creșterea numărului de îmbolnăviri”, a declarat Mihail Lala, OK Medical. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel