EXCLUSIV  Lala, managerul OK Medical: ”Mișcarea prin care PANDEMIA ar fi LICHIDATĂ! Pe model matematic, s-ar termina povestea!”

Mihai Lala, managerul OK Medical, a vorbit despre primul pas major care ar duce la „rezolvarea pandemiei”.

„Eu nu sunt medic, sunt antreprenor. De-a lungul vieții, am căpătat și alte două expertize, cea de jurnalist, am studiat și Statistică. Ambele m-au făcut să mă îndrept către cercetătorii din Statele Unite, care studiază într-un mod profesionist și caută soluții. În opinia mea, aș înclina să cred că cea mai bună soluție este o testare foarte bine elaborată. Trendurile în Statele Unite sunt următoarele în momentul acesta: se caută o soluție pentru ca aproximativ șapte la sută din populație să fie testată zilnic, astfel încât, la 14 zile, toată populația să aibă cel puțin un test. Aceste cicluri să fie repetate de trei, patru ori. Pe model matematic, dacă acest lucru s-ar întâmpla, pandemia ar fi lichidată”, a spus Mihai Lala, managerul OK Medical. 

„Evident, cazurile depistate pozitiv să fie izolate până la negativare”, a adăugat acesta. 

„Pe model matematic, s-ar termina povestea!”, a subliniat Mihai Lala.

„Acum este în fază de studiu, se îndreaptă spre a fi o soluție. În România ar trebui făcute 850.000 de testări pe zi, într-un mod organizat și foarte clar definit. În opinia mea, e cam singura soluție de stopare a pandemiei. Să fim realiști: noi, în România, să ajungem la mai multe testări decât avem acum este aproape misiune imposibilă. Însă putem să tindem spre un număr mai mare și măcar pe anumite zone, orașe să implementăm acest model. Ușor, ușor, să începem să securizăm România. Este primul pas în rezolvarea pandemiei, atâta timp cât nu există vaccin”, a spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel