La Galați 600 de persoane au finalizat perioada de autoizolare

Verificări la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare/carantină
Verificări la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare/carantină

Numărul persoanelor din judeţul Galaţi aflate în autoizolare şi monitorizare la domiciliu a scăzut cu 599, în ultimele 24 de ore, de la 4.615 la 4.016, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Prefectura Galaţi.

Potrivit sursei citate, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu COVID-19.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, 163 de persoane se află în carantină instituţionalizată, cu opt mai multe decât sâmbătă, când au fost înregistrate 155 de persoane. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, echipe mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţie de frontieră, poliţişti locali şi militari au verificat în sistem integrat 858 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi au fost controlate 54 de societăţi comerciale, transmite Agerpres.

Au fost aplicate 440 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 243.990 lei, dintre care 410, în valoare de 211.004 lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel