La 87 de ani, s-a recuperat de COVID-19. Familiei sale i s-a spus ”să se pregătească pentru ce e mai rău”

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un pacient cu coronavirus, în vârstă de 87 de ani, s-a recuperat după ce familiei sale i s-a spus ”să se pregătească pentru ce e mai rău".

Percy Ewart Lockton, în vârstă de 87 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus după ce s-a întors în Marea Britanie dintr-o croazieră idilică în Caraibe, împreună cu soția sa Phyllis, luna trecută, scrie CNN. 

Starea lui s-a deteriorat, dar s-a luptat pentru viața sa în Spitalul General din North Manchester.

”Au fost câteva zile în care eram într-adevăr foarte îngrijorați pentru el și ni s-a spus să ne pregătim pentru ce este mai rău”, a spus nepoata sa, Sophie Edwards pentru CNN.

Cum s-a recuperat bărbatul?

Pacientul s-a recuperat cu ajutorul unor antibiotice menite să trateze o infecție declanșată de Covid-19. Starea de sănătate a bărbatului s-a îmbunătățit, iar după ce testele pentru coronavirus au ieșit negative, el a fost externat. 

O postare pe Facebook a lui Sophie arată momentul în care Ewart a fost externat, purtând o mască și ieșind din spital, însoțit de o asistentă.

”Acesta este bunicul meu, în vârstă de 87 de ani, care își ia la revedere de la personalul de la spitalul din North Manchester, unde a stat două săptămâni cu pneumonie de la Covid-19. Acum își termină recuperarea acolo unde îi este locul, acasă cu bunica mea!”, se arată în postare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel