Kremlin: Putin nu se va vaccina în fața camerelor și numele vaccinului va rămâne secret

Vladimir Putin se va vaccina astăzi împotriva coronavirusului.

Kremlinul a comunicat marţi că a decis să nu dezvăluie cu care dintre serurile anti-COVID-19 de fabricaţie rusească va fi vaccinat preşedintele Vladimir Putin în cursul zilei, transmite Reuters.

'În mod deliberat nu spunem ce vaccin va primi preşedintele, remarcând că toate cele trei vaccinuri ruseşti sunt absolut de încredere şi eficiente', le-a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, reporterilor.

El a mai spus că Putin, care şi-a anunţat luni intenţia de a se imuniza, va fi vaccinat probabil în cursul serii şi va primi unul din cele trei seruri de fabricaţie rusească. Peskov a subliniat că preşedintele a făcut deja foarte multe pentru a promova vaccinurile ruseşti, dintre care cel mai cunoscut este Sputnik V.

Moscova a mai acordat autorizare de urgenţă altor două vaccinuri de producţie internă, EpiVacCorona şi CoviVac. Preşedintele Putin nu agreează ideea de a fi vaccinat în faţa camerelor de luat vederi, a mai indicat purtătorul său de cuvânt, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel