Kovesi, decizie CSM. Chirieac: În cazul lui Dragnea se va întâmpla același lucru

Kovesi
Kovesi

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia CSM în cazul Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA.

CSM a decis amânarea în ceea ce privește pronunțarea deciziei împotriva Laurei Codruța Kovesi. Bogdan Chirieac este de părere că și în cazul lui Liviu Dragnea se va întâmpla același lucru, asta întrucât în ”ultimii ani justiția s-a amestecat grav în politică”.

"Și în cazul lui Liviu Dragnea eu cred că se va întâmpla același lucru. Asta pentru că în ultimii ani justiția s-a amestecat grav în politică. Practic anumiți oameni de justiție au făcut politica României. La un moment dat aceste decizii au o încărcătură politică foarte mare și total neavenită. Atunci, sigur că oamenii aceștia nu pot da sentințele fiind că sunt consecințe politice în acest moment", a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

„Nu sunt dosare în cazul lui Liviu Dragnea, sunt tot felul de găselnițe. În cazul doamnei Kovesi vedeți această chestiune că nu s-a prezentat în fața Parlamentului. Ținând seama că președintele nu semnează decretul de revocare, Secția pentru Procurori din cadrul CSM nu a avut o prestație cât de cât notabilă până acum. Atunci oamenii evită pur și simplu", a concluzionat analistul politic.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a amânat pentru 27 iunie pronunţarea deciziei în cazul acţiunii disciplinare exercitate de Inspecţia Judiciară împotriva procurorului-şef al DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel