Kovesi, rezultat vot LIBE. Grapini: Nu se iau în calcul neadevărurile spuse

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul român Maria Grapini a comentat rezultatul votului din comisia LIBE dat celor trei candidaţi pentru şefia Parchetului European. 

Maria Grapini a comentat, în direct la România TV, imediat după anunţarea rezultatului votului din comisia LIBE, asupra celor întâmplate astăzi dar şi aseară în Parlamentul European.

"Eu am fost în comisia de numărătoare a voturilor şi vă garantez că numărătoarea a fost corectă. (...) Va urma o negociere, eu cred că diferenţa este mult mai mare la votul din consiliu şi, până la urmă, consiliul va avea ultimul cuvânt de spus. Preşedintele comisiei LIBE va propune consiliului o dată la care se va merge cu rezultatul votului. Votul de aseară nu a contat deloc pentru că aceast este comisia de specialitate din parlament. Data încă nu o ştim", a declarat Maria Grapini.

Cât priveşte situaţia în care se află Kovesi în ţară şi modul în care este văzut în Parlamentul European faptul că fosta şefă a DNA este audiată într-un dosar, Maria Grapini a declarat: "Eu vreau să spun foarte clar că eurodeputaţii care au votat şi care au şi lăudat-o au avut informaţiile corecte şi dovada că a minţit ieri la întrebarea mea legată de gradul profesional, când mi-a răspus că nu ştie ce a făcut CSM este că astăzi am fost anunţată că dumneai a şi depus contestaţie la ceea ce a trimis CSM. Deci practic nu se vrea a se lua în calcul neadevărurile spuse de doamna Kovesi". 

Vezi şi: Ianukovici a spălat milioane de dolari prin banca suedeză Swedbank

Augustin Lazăr, la bilanţul pe 2018: S-au exercitat presiuni mari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel