Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Kaufland, măsuri de ultimă oră, în lupta cu noul Coronavirus Covid-19 - FOTO

Kaufland anunță noi măsuri luate în magazinele din întreaga țară, în lupta cu Covid-19, dar și o serie de sfaturi pentru clienți. 

Ca urmare a evoluției situației din ultimele zile, Kaufland România a demarat măsuri suplimentare ce sporesc siguranța clienților și a echipelor din magazine, arată un comunicat de presă din această după-amiază.

Măsurile luate: 

- Compania a început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară, cu prioritate în orașele în care sunt mai multe cazuri.

- Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință;

- În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;

- Pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță;

- Toate echipele lucrează la capacitate maximă pentru a evita formarea cozilor și a asigura buna funcționare a tuturor operațiunilor. Toți colegii cunosc regulile de igienă și prevenție și sunt îndemnați să le respecte;

- De asemenea, sunt dezinfectate toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc) precum și spațiile comune (toalete, scări rulante etc);

- Toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit, atât pentru clienți, cât și pentru colegi. La toalete există săpun ce conține dezinfectant.

Clienții primesc ”informații educaționale despre prevenție și responsabilitate, prin intermediul spoturilor radio, la televizor, mesaje online, dar și în magazine, prin signalistică amplasată pe podea, geamuri și în zonele de trafic” arată sursa citată.

Kaufland îndeamnă clienții:

- să aibă un comportament responsabil în acest context și să aibă grijă la cei din jur;

- să cumpere responsabil și să evite risipa alimentară;

- să vină neînsoțiți la cumpărături;

- să respecte regulile de prevenție și igienă;

- să folosească dezinfectantul de mâini de la intrarea din magazine;

- să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru;

- să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul, în locul bancnotelor;

 

De asemenea, Kaufland își asigură clienții că există suficiente stocuri, datorită livrărilor zilnice și a unei mari varietăți de produse și că magazinele vor rămâne deschise, acestea fiind aspecte prioritare pentru toată echipa.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25