Kamala Harris s-a vaccinat în direct, la TV: "Este relativ nedureros. Se face rapid" - VIDEO

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vicepreşedintele ales al SUA, Kamala Harris, a primit, marți, 29 decembrie, în direct, la TV, primă doză de vaccin împotriva Covid-19 produs de Moderna.

Kamala Harris a îndemnat americanii să se vaccineze pentru Covid-19, relatează CNN, citat de Mediafax.

"Vreau să încurajez pe toată lumea să primească vaccinul. Este relativ nedureros. Este sigur", a spus Harris, după ce i s-a administrat vaccinul.

„Este literalmente despre salvarea de vieţi”, a spus Harris. "Am încredere în oamenii de ştiinţă. Şi oamenii de ştiinţă sunt cei care au creat şi aprobat acest vaccin. Aşa că îi îndemn pe toţi, când este rândul tău, să te vaccinezi".

Harris a spus că soţul ei, Doug Emhoff, va primi prima doză de vaccin Moderna şi marţi.

Vaccinul a fost administrat de Patricia Cummings, o asistentă medicală clinică la United Medical Center, potrivit echipei de tranziţie Biden-Harris.

Vaccinarea vicepreşedintelui ales vine la puţin peste o săptămână după ce preşedintele ales Joe Biden s-a vaccinat live la TV. După ce a primit prima doză din vaccin, Biden i-a asigurat pe americani de siguranţa vaccinului şi i-a îndemnat să se vaccineze de îndată ce dozele sunt puse la dispoziţie.

Biden şi Harris s-au vaccinat la distanţă de o săpătamână la recomandarea experţilor medicali, potrivit purtătorului de cuvânt al echipei tranziţiei, Jen Psaki.

Motivul unei astfel de recomandări ar putea fi că, dacă Biden sau Harris ar raporta orice reacţii adverse, nu le-ar experimenta în aceeaşi zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel