Jurnalistul George Dumitrescu, infectat cu coronavirus: Vă implor să purtați masca!

Jurnalistul George Dumitrescu a vorbit despre situația în care s-a aflat după ce s-a infectat cu coronavirus.

"Dragi prieteni, zilele acestea am aflat că Dracul nu e chiar atât de negru... Și că Dumnezeu mă iubește! Și nu ar fi pentru prima dată. Sunt infectat cu Covid 19! Sunt unul dintre cei 200.000 de români depistați pozitiv în această perioadă neagră de pandemie. Și am o formă ușoară a bolii. Toate măsurile mele de prevenție (purtarea măștii în toate spațiile publice încă de la început, purtarea mănușilor și igiena personală exagerată) nu au fost suficiente, în cazul meu, la intâlnirea cu virusul.

 "Primele mele simptome"

P.S. Sunt prieteni care mă întreabă: "Dacă te-ai protejat, de ce te-ai îmbolnăvit?". Pentru că nicio protecție nu e perfectă și pentru că, în ciuda unor interdicții, am intrat intr-un spital unde câteva dintre cadrele medicale erau infectate. Primele mele simptome au fost febra și frisoanele, cu valori și intensitate moderate, care nu au durat mai mult de două zile. Asociat am simțit dureri musculare suportabile și o stare generală proastă. Apoi, brusc, 3 zile de bine. În a 6 a zi mi-a dispărut mirosul, care mi-a reaparut în totalitate, după alte câteva zile. Starea mea nu a necesitat internarea în spital.

"Vă implor să purtați masca"

Sunt în a 17 a zi de la primul simptom și a 9 a de la diagnosticare. Sunt izolat la domiciliu și nu am niciun simptom. Aștept cu nerăbdare și responsabilitate să depășesc perioada aceasta pentru a putea dona plasmă și, astfel, să pot salva măcar o viață. Vă implor să purtați masca de protecție peste tot, în orice loc public vă aflați. Purtați și mănuși și stați departe, pe cât se poate, de semeni. Protejați-vă parinții și bunicii, ei sunt cei mai fragili în fața acestei boli. Să ne revedem sănătoși!", a scris George Dumitrescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel