Judecătoarea Coțofană o acuză pe Tarcea de trafic de influență. Momentul-cheie al întâlnirii

Judecătoarea Lavinia Coțofană o acuză pe Cristina Tarcea, președința ÎCCJ, de trafic de influență și șantaj. 

”Apreciez că doamna Tarcea a mărturisit că a comis un trafic de influență, a mărturisit în direct și vă pot explica de ce susțin că a comis un trafic de influență. Doamna Tarcea s-a întâlnit cu dl Dorneanu în 15 noiembrie. Decizia CCR, care a constatat conflictul de natură constituțională, decizie pronunțată în contra doamnei Tarcea, a fost în 7 noiembrie și motivarea respectivei decizii a fost în 22 noiembrie. Deci, în interiorul termenului, după pronunțare, doamna Tarcea i-a solicitat, consider eu, o întâlnire dlui Dorneanu, pentru că am fost foarte atentă la ce a spus doamna Tarcea și nu a spus că a chemat-o dl Dorneanu, ci că s-a întâlnit cu dumnealui, deci putem presupune că dumneaei a inițiat întâlnirea. În aceste condiții, în care o decizie a CCR este obligatorie și în ceea ce privește considerentele, ce putem aprecia? Decât că doamna Tarcea avea interes cu privire la conținutul considerentelor și atunci probabil s-a întâlnit cu dl Dorneanu în încercarea de a influența considerentele, pentru că-și putea limita efectele conflictului de natură constituțională.” a spus judecătoarea Lavinia Coțofană, pentru DCNews

”Șantaj în fața camerelor de filmat”

Aceasta a continuat prin a sublinia: ”Ce a comis doamna Tarcea în fața camerelor de luat vederi a fost un șantaj. A șantajat. Un om abuzat, care vrea să dezvăluie abuzuri, spune tot în momentul acela, nu afirmă că va veni momentul... O altă întrebare pe care mi-o pun ca ofițer în rezervă a SRI, este unde doamna Tarcea a deprins aceste practici securistice, de a-și lăsa telefonul într-o anticameră, de a se întâlni pe întuneric.” 

(w670)

”Nu-mi venea să cred”

Lavinia Coțofană a dezvăluit că a urmărit-o de trei ori pe Cristina Tarcea: ”Nu-mi venea să cred ce spune. Am rămas surprinsă că doamna Tarcea a descoperit că este abuzată de Inspecția Judiciară, instituție pentru care vă reamintesc că-n vara lui 2017 și-a încălcat atribuțiile de serviciu, adică a părăsit ședința CSM la care trebuia să participe, astfel încât să nu fie cvorum pentru a împiedica revocarea dlui Gheorghe Stan și a domnului Netejoru. Doamna Tarcea este cea care a desăvârșit abuzul Inspecției Judiciare în cazul meu. Dacă pe mine, IJ m-a acuzat că mi-am exercitat funcția cu rea-credință prin faptul că am sesizat Parchetul, adică obligație legală, doamna Tarcea le-a desăvârșit abuzul, fără dumneai nu aveau ce să facă. Acum o acuză pe doamna Savonea că acordă credit necondiționat IJ, deși exact asta a făcut chiar ea, când m-a executat, deși după câteva luni după ce m-a dat pe mine afară a făcut același lucru în cazul Popa.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel