Joe Biden, pregătit să își administreze vaccinul anti-COVID. Ar vrea să îl facă obligatoriu

Joe Biden
Joe Biden

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a declarat că și-ar administra vaccinul anti-COVID dacă acesta ar fi aprobat.

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a declarat că este gata să utilizeze vaccinul COVID-19 dacă acesta este aprobat de oamenii de știință.

"Dacă oamenii de știință spun că totul este gata și testat, că vaccinul a trecut prin trei faze, atunci mă voi pune în vaccin și voi încuraja oamenii să facă același lucru", a declarat Biden pentru ABC News.

El a mai menționat că, dacă vaccinul este aprobat, se va gândi să îl facă obligatoriu pentru toată lumea. Cu toate acestea, Biden a spus că majoritatea oamenilor de știință spun că este puțin probabil ca vaccinul să fie disponibil până în primăvara anului viitor.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că una dintre persoanele care l-au însoțit pe Biden într-un avion a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Sediul central al lui Biden nu a dezvăluit încă numele acestei persoane. Recent, cea de-a doua rundă a dezbaterii electorale a fost anulată din cauza bolii rivalului lui Biden, președintele actual Donald Trump. Astăzi, Trump spune că este vindecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel