COVID-19. IVECO îşi pune flota de maşini la dispoziţia autorităţilor

Compania IVECO a decis să pună toată flota de vehicule la dispoziţia autorităţilor care luptă contra COVID-19. 

"Anul acesta, 2020 ar fi trebuit să fie pentru compania noastră un an în care prezentam pieței din România un camion cu totul nou, care a fost conceput în jurul șoferului, dedicat în totalitate acestuia și nevoilor lui. Așa ne-a și surprins această pandemie, în turul de promovare a noului IVECO SWAY. Apoi situația s-a schimbat radical, timpul parcă s-a oprit în loc și toată lumea a început să caute răspunsuri la întrebări de genul: Cât va dura? Cum ne va afecta? Cum vom ieși din acest blocaj?", au transmis cei de la IVECO printr-un comunicat. 

Flota IVECO, la dispoziţia autorităţilor

"Noi, am dorit să ajutăm. Să ajutăm la combaterea acestei pandemii de COVID 19. Ne-am uitat în curtea noastră și am făcut rapid un inventar al vehiculelor Demo IVECO. De aici, hotărârea a fost ușoară, am stabilit că toată flota de vehicule Demo poate fi pusă la dispoziția autorităților pe toată durata luptei contra COVID 19.

Primele vehicule care și-au găsit utilizator sunt două IVECO DAILY dotate cu box frigorific și un IVECO DAILY dotat cu box izolat termic si lift pentru încărcare marfă care au fost preluate azi de SOCIETATEA NATIONALA DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA. Pentru că două dintre aceste vehicule sunt alimentate cu gaz natural comprimat, ENGIE ROMÂNIA s-a alăturat proiectului nostru și vor furniza combustibil pentru toată perioada cât CRUCEA ROSIE va folosi aceste vehicule.

Cel de-al patrulea IVECO DAILY furgon de 12mc va merge la Grupul Comunitar Galați în scopul transportului de alimente și materiale igienico-sanitare destinate persoanelor cu dizabilități sau a celor defavorizate. „Șoferul" este chiar un coleg al nostru, Silviu Zinica, care a fost mai mult decât fericit să se pună în serviciul comunității sale. Pentru celelalte vehicule rămânem la dispoziția autorităților, fiind absolut convinși că doar împreună putem să reușim în această luptă.", a mai transmis compania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel