Iulian Todor, prefectul judeţului Covasna, testat pozitiv cu noul coronavirus

Iulian Todor  Foto: Covasna media
Iulian Todor Foto: Covasna media

Iulian Todor a declarat că nu știe care a fost sursa infectării, mai ales că a respectat cu strictețe măsurile de protecție recomandate de autoritățile sanitare în vederea limitării răspândirii noului virus care a făcut peste un milion de victime la nivel mondial.

Iulian Tudor a mărturisit că în urmă cu câteva zile a început să aibă simptome specifice virusului Covid-19. Mai precis, prefectul a făcut o febră uşoară şi s-a confruntat cu dureri articulare. Prin urmare, acesta a decis să te testetze pentru depistarea infecției, lucru pe care l-a și făcut în cursul zilei de joi, 19 noiembrie. Astăzi, el a primit rezultatul, care a confirmat că este contagiat cu noul coronavirus.

“Am fost testat pozitiv la Covid-19. Ieri am făcut testul și azi am primit rezultatul. Am avut o febră ușoară și dureri articulare. Familia mea este bine, eu am rămas la domiciliu, unde vom sta izolaţi conform deciziilor DSP. Pot spune că m-am protejat în permanență, am respectat măsurile de prevenire a răspândirii bolii, nu pot să spun care a fost sursa infectării. Există o răspândire comunitară. Ancheta epidemiologică va clarifica. Sper să trec cu bine și peste această încercare!”, a declarat prefectul potrivit weradio.ro.

Atribuțiile sale vor fi preluate în perioada imediat următoare de către  subprefectul Cosmin Boricean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel