Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, Nikos Papadopoulos, săltat de mascaţi

Nikolaos Papadopoulos, artistul de muzică grecească, a fost ridicat de acasă cu mascații și dus la centrul de carantină de la Techirghiol. El s-a întors recent din străinătate. 

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în direct la România TV unde a explicat ce s-a întâmplat cu iubitul său, Nikolaos Papadopoulos.

”Nikos s-a întors acum cinci zile din Grecia unde a fost să-și facă un tratament medical. S-a dus acasă la Constanța, a stat cinci zile în casă și ieri în jurul orei 15 au intrat mascații peste el în casă, l-au ridicat, l-au dus la centrul de carantină Techirghiol”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Cântăreţului i s-a făcut rău

”L-au dus la Spitalul Județean i s-au făcut alte analize, i-au spus că o să ajungă la alt spital și l-au carantinat din nou la Techirghiol. E o persoană cu probleme de sănătate, nu avea medicamentele la el. N-am înțeles de ce l-au săltat. Noi evităm să avem publică relația noastră, dar acum ne-am decis să facem public pentru că e un abuz îngrozitor. El a declarat adresa de la Constanța și a zis că vine să-și ia mașina de la București. Nu ne-a căutat nimeni cinci zile. Nici pe mine, nici pe el. El a stat cuminte cinci zile în casa lui”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

Iubita lui Nikolaos Papadopoulos spune că "cei de la DSP mi-au spus că dosarul e pe masa lui Arafat si trebuie să-l sun pe domnul Arafat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel