ITP expirat. Ce rubrică trebuie bifată în declarația pe proprie răspundere

Foto: RAR
Foto: RAR

Registrul Auto Român informează că în această perioadă  verificarea ITP trebuie efectuată, RAR  făcând precizarea și rubrica ce trebuie menționată în declarație pe propria răspundere.

Registrul Auto Român, într-o postare pe Facebook, precizează că a scurtat timpii de așteptare pentru eliberarea actelor, iar toate reprezentanțele RAR din România funcționează după programul normal.

De asemenea, conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv "asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor", anunță Registrul Auto Român.

Totodată, RAR anunță că toate reprezențantele sale din țară au fost dezinfectate și igienizate, toate măsurile de protecție pentru angajați și clienți sunt respectate, iar timpii de așteptare pentru eliberarea actelor au fost scurtați.

"ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic", mai scrie în mesajul de pe pagina de Facebook RAR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel