Italia, zonă roşie. Olguţa Vasilescu, apel la responsabilitate: Să sperăm că oamenii vor înţelege

Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a făcut un apel la responsabilitate în contextul coronavirusului, după ce Italia a fost declarată zonă roşie de premierul Giuseppe Conte. 

"9172 de persoane contaminate, 724 vindecate și 463 de morți, în Italia. La cum arată bilanțul, unul din doi moare după perioada de incubație. Mai faceți glume proaste că e simplă gripă! Noroc că Orban s-a ocupat azi de candidații partidului și abia seară a ieșit cu niște măsuri de prevenție.

Să sperăm că oamenii înțeleg pericolul și că nu vor ajunge prea mulți în spitale! Pentru că vestea proastă abia acum vine: sistemul sanitar din România nu e pregătit pentru o asemenea epidemie! Să nu uităm că bugetul Sănătății este cu 22 la sută mai mic că anul trecut! Cum se prezintă situația din spitalele românești? Aveți o mostră mai jos! Ceea ce spuneam la începutul anului, că sistemul e subfinanțat de un guvern iresponsabil, va face că epidemia să nu poată fi gestionată dacă măsurile preventive nu au efect! Legătură cu Italia? Și acolo s-au luat măsuri tardive...", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel