Italia. Premierul Conte anunță încetarea oricărei activități de producție: "E cea mai gravă criză"

Premierul italian Giuseppe Conte a anunţat în noaptea de sâmbătă spre duminică încetarea ''oricărei activităţi de producţie'' care nu va fi indispensabilă pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esenţiale a populaţiei, relatează AFP.

Guvernul a decis să închidă orice activitatea de producţie pe teritoriu care nu va fi strict necesară, crucială şi indispensabilă pentru a ne garanta bunurile şi serviciile esenţiale, a spus el într-un discurs oficial pentru a anunţa acest pas suplimentar în măsurile restrictive luate în încercarea de a opri pandemia cauzată de coronavirus.

Premierul a adăugat că farmaciile, supermarketurile şi magazinele alimentare, serviciile poştale, financiare şi de asigurare, transporturile vor continua să funcţioneze. "Încetinim motorul productiv al ţării, dar nu îl oprim", a spus el despre o "decizie nu tocmai uşoară".

Nu putem ascunde realitatea care este în fiecare zi în faţa ochilor noştri. Este cea mai gravă criză pe care o traversează ţara de la cel De-al Doilea Război Mondial , a menţionat premierul italian.

Măsurile adoptate necesită timp pentru a intra în vigoare. Trebuie să respectăm toate aceste reguli cu răbdare şi încredere, a subliniat Giuseppe Conte, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel