Italia, DECRET privind noi măsuri de combatere a COVID-19

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, guvernul Italian este pregătit să anunțe noi măsuri de combatere a pandemiei.

Guvernul din Italia a convenit pentru introducerea unor noi măsuri în combaterea coronavirusului. Reuters a declarat că măsurile convenite între guvernul Conte și autoritățile regionale vizează închiderea barurilor și restaurantelor până la ora 18:00 și închiderea sălilor publice, cinematografelor și piscinelor.

Decretul încurajează oamenii să nu iasă afară și să limiteze contactele cu oricine din afara familiei lor, dar nu impune o acoperire obligatorie la nivel național și permite magazinelor și majorității întreprinderilor să rămână deschise. Cu toate acestea, barurile și restaurantele vor fi obiectul unei serii de controale, pentru a limita răspândirea, iar cinematografele, teatrele, sălile de jocuri și discotecile vor fi închise.


Decretul prevede, de asemenea, că până la trei sferturi din activitățile curriculare ar trebui să se desfășoare online, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel