ISF, măsuri de prevenție împotriva COVID-19

Având vedere limitarea organizării evenimentelor publice până pe data de 31 martie 2020, Institutul de Studii Financiare a decis aplicarea mai multor măsuri de prevenție care să îi protejeze pe cei implicați în procesul de examinare și de instruire pus la dispoziție de ISF pieței de asigurări și pieței de capital.

"Cu efect imediat sistăm anumite examinări la sală și ne pregătim accelerat de a trece toate examinările în on-line. Din fericire avem infrastructură să examinăm on-line cele aproximativ 15.000 de persoane cărora legislația le impune anual o validare a cunoștințelor și competențelor. În asigurări, mai bine decât în alte industrii, evitarea riscurilor este pe primul plan.

Înțelegem necesitatea luării acestor măsuri stricte, în această perioadă, pentru a reduce riscurile de răspândire ale virusului COVID-19, pentru a nu fi afectați cei pe care îi examinăm si nici cei cu care vor intra aceștia în contact, ulterior. Siguranța participanților la examinare și la cursuri este și va fi întotdeauna pe primul loc. Îi sfătuim pe toți să urmeze recomandările autorităților și să țină cont de toate măsurile de prevenție instituite, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului", a declarat Călin Rangu, președintele ISF.

"Ne alăturăm și suntem încrezători că măsurile luate la nivel național vor avea ca efect o limitare a răspândirii virusului și implicit reducerea numărului de îmbolnăviri, în următoarea perioadă. Vom continua să tratăm cu multă responsabilitate informațiile transmise de autorități, și, dacă va fi nevoie, vom reveni cu un nou set de măsuri", a declarat Cătălin Câmpeanu, directorul general adjunct al ISF.

Măsurile impuse de ISF, începând cu 9 martie

- organizarea sesiunilor de examinare continuă EXCLUSIV On-line;

- anularea sesiunile de examinare inițială (care se organizează exclusiv la sală, conform metodologiei ISF, aprobată de Consiliul ASF) la care încă nu există înscrieri;

- organizarea sesiunilor de examinare la sala exclusiv cu respectarea unor norme stricte de igienă păstrarea a minim 1,5 metri între candidați, igenizarea prealabilă a sălii și apel nominal la intrare pentru evitarea aglomerației;

- suspendarea programărilor pentru cursuri și pentru sesiunile de examinare la sală pentru lunile Aprilie și Mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel