ÎPS Teodosie spune că are „gânduri pozitive“ față de vaccinul anti-COVID-19

 Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19 și despre documentarea sa în această problemă.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, are o altă opinia legată de vaccin și face acum îndemnuri la vaccinare și susține că anterior nu fusese informat suficient de autorități despre acest subiect.

“Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați, mâine voi fi mai informat și vă voi spune”, susține IPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului a spus că nu umblă cu păreri, ci cu dovezi științifice

Întrebat dacă și-a schimbat părerea despre vaccin, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns că nu-și dă cu părerea, ci se încrede în cele științifice: “M-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoștințe solide, știintifice”.

Ministerul Sănătății anunță duminică, într-o postare pe Facebook, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare și va difuza materiale informative în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.

“Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, a scris Ministerul Sănătății, duminică seara, pe pagina oficială de Facebook, potrivit Focus Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel