Ionuţ Stroe, ministrul Sportului, cere anchete la LPF şi FRF

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ionuţ Stroe cere măsuri din partea LPF şi FRF, să deschidă urgent anchete, pentru a vedea care au fost abaterile comise de cele două echipe în privinţa respectării normelor de prevenţie sanitară.

Ionuţ Stroe cere măsuri din partea LPF şi FRF, să deschidă urgent anchete, pentru a vedea care au fost abaterile comise de cele două echipe în privinţa respectării normelor de prevenţie sanitară şi să dicteze sancţiuni împotriva celor vinovaţi, scrie fanatik.ro.

„Până acum am fost avocatul Ligii 1, dar trebuie să acționăm foarte ferm! Îmi pare foarte rău să o spun, dar LPF și FRF trebuie să dispună urgent anchete, care să corecteze aceste comportamente, să sancționeze și să corecteze aceste comportamente. Asta dacă vor să încheie competiția.

Mă așteptam ca echipele care au probleme generate de COVID-19 să recurgă la prima posibilitate prevăzută în ordinul de ministru, acel cantonament cu izolare. Acela îți asigură protejarea jucătorilor și a staff-ului tehnic. Unele cluburi se întrec în testări. S-ar putea să avem mai multe teste COVID-19 decât meciuri! Ceea ce este ineficient. Cele mai bune măsuri sunt distanțarea, protejarea, izolarea”, a spus Stroe la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel