Ion Ștefan, ministru propus la Dezvoltare, fază INCREDIBILĂ la Antena 3. Oana Zamfir, fără cuvinte

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir și Adrian Ursu au încercat la Antena 3, în repetate rânduri, să-l contacteze telefonic pe Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării.

„Ne mai încercăm norocul o dată. Să auzim în direct cum sună telefonul la domnul Ștefan Ion. Poate s-au aliniat cifrele și de data aceasta domnul Ștefan Ion ne va răspunde și vom lămuri", a spus Adrian Ursu, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Exces de putere”.

„Alo", s-a auzit în platoul Antena 3.

„Bună seara, domnule Ștefan Ion! Adrian Ursu, Oana Zamfir, de la Antena 3. Am reușit să vă prindem", a spus Adrian Ursu. Ulterior, convorbirea s-a întrerupt brusc, fără ca acesta să spună vreun cuvânt. O parte din invitați a izbucnit în hohote de râs.

În acest context, Oana Zamfir și-a rugat colegii din producție să mai sune o dată. „Poate nu a auzit și Adrian și a zis aici e ursul și s-a speriat. Poate nu are semnal. Hai să mai încercăm o dată. O să zic eu bună seara de data aceasta. Sună?", a spus Oana Zamfir.

„Ce emoții am. Tensiunea mă strivește", a comentat Adrian Ursu.

„Alo. Bună seara, Oana Zamfir sunt. Antena 3. Sunteți, practic, în direct cu noi. Bună seara, ne auziți? Bună seara... Haideți să ne salutăm prima dată, domnule Ștefan", a zis Oana Zamfir.

„Bună seara, sunteți în direct la Antena 3", a insistat fără succes Oana Zamfir.

„Noi avem timp, putem să stăm în direct", a intervenit Adrian Ursu, adăugând ulterior: „Nu știu dacă aveți dumneavoastră baterie, semnal la telefon să tăceți atât de mult. Putem să vorbim, e mult mai simplu să lămuriți chestiunile."

„E jenant, nu are rost să mai continuăm", a concluzionat Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel