Urmărește emisiunea live


Iohannis, marea împăcare. Pieleanu-provocare: bere cu protestatarii din Piața Victoriei

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a spus că așteaptă de la Klaus Iohannis să-și îndeplinească rolul de mediator după ultimele evenimente din societatea românească tot mai divizată.

Profesorul a spus că românii ar trebui să se împace și să nu mai fie împărțiți în tabere. Astfel, sociologul a avut o întrebare pentru protestatarii din Piața Victoriei. 

”Aștept, în continuare, de la președintele meu - pentru că este și al meu - rolul de mediator în societate. De ce? Pentru că evenimentele din ultima perioadă ne-au demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că societatea este ruptă în două. Unde este rolul de mediator al lui Klaus Iohannis în această privință? Eu aș vrea să beau o bere cu cei care strigă în Piața Victoriei, cu regularitate, PSD, ciuma roșie, necitind nimic din ideologia roșie. Aș vrea să beau o bere cu ei ca să ne împăcăm. Ei sunt dispuși să facă asta cu mine? Eu nu sunt certat cu ei, să ne înțelegem! Dar încearcă președintele să ne împace? Eu așa înțeleg rolul de mediator, nu doar între instituții... deși, mă rog, și poporul român este o instituție în sine”, a spus Marius Pieleanu la Antena 3.

Vezi și: Ponta, huiduit la un eveniment cu Halep-video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel