Iohannis, îngrijorat după ce a crescut numărul infectărilor. ”Cred că e cazul s-o facem!”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Klaus Iohannis a reacționat, după ce, în România, s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 320 de noi cazuri de coronavirus și 22 de decese. 

„Trebuie să vă spun că sunt îngrijorat! Sunt îngrijorat pentru că am văzut, în ultimele zile, un număr zic eu mare de noi pacienți care sunt infectați. Astăzi, sunt peste 300 de persoane detectate cu acest virus. Cred că e cazul să mai subliniez o dată câteva lucruri. S-au luat măsuri de relaxare, dar dați-mi voie să fiu foarte clar: virusul nu pleacă în vacanță, în concediu. Este în comunitate!”, a zis Klaus Iohannis, joi după-amiază.

„Virusul nu pleacă nici dacă votează Parlamentul sau opoziția. Am constatat că, în zona politică, mai ales în așa numita opoziție, apar afirmații și poziții dintre cele mai ciudate și nepotrivite pentru această perioadă.

Vă spun foarte clar: feriți-vă de virus! Au rămas în vigoare măsuri simple și de bun simț: masca, distanța, igiena mâinilor. Noi nu dorim să reimpunem măsuri de restricție, dar această nouă normalitate nu poate să fie un succes fără respectarea acestor norme minimale, dar foarte importante. Așa că, dragii mei, vă rog să le respectați”, a dăugat președintele. 

Bilanțul actual, de la debutul pandemiei, este de 23.080 de cazuri diagnosticate, din care 16.308 vindecate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel