Iohannis, despre vaccinarea românilor care nu sunt în prima linie: Probabil în primăvară

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Președintele Klaus Iohannis a declarat că s-ar putea ca, până la sfârşitul primăverii viitoare, să fie terminată prima rundă de vaccinare anti-COVID a populației.

"Am discutat aceste chestiuni (despre perioada în care va fi vaccinată toată populaţia României - n.r.) în câteva întâlniri de tip videoconferinţă la Consiliu (European) şi cei din Comisie, care se ocupă de relaţia directă cu producătorii de vaccin, ne-au spus că este destul de probabil ca primele tranşe de vaccin să vină la începutul anului viitor.

Va continua până când vor fi toate livrate, însă vaccinarea în masă, deci a populaţiei care nu este nici în prima linie, nici cu comorbidităţi, nici cu sensibilităţi, se va produce probabil în primăvară. Putem să ne gândim că undeva la începutul anului, ianuarie, februarie, în cea mai bună variantă, încă nu există niciun vaccin aprobat, dar se pare că este aproape. Poate, până la sfârşitul primăverii să terminăm prima rundă de vaccinare şi pentru toată lumea.", a afirmat preşedintele Iohannis după vizita la Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel