Ioana Constantin: "Este o lovitură ticăloasă aplicată Curții Constituționale din Republica Moldova. Românii de peste Prut se vor putea desprinde de influențele toxice"

Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin

Ioana Constantin, politician al Partidului Mișcarea Populară, a transmis un mesaj în contextul mișcării făcute vineri de partidele pro ruse de la Chișinău, care au votat schimbarea din funcție a mai multor judecători ai Curții Constituționale. Schimbarea lor nu este însă permisă de Constituție. 

Ioana Constantin cataloghează mișcarea făcută ieri de partidele subordonate lui Igor Dodon drept o lovitură ticăloasă. Politicianul PMP subliniază necesitatea declanșării alegerilor anticipate în Republica Moldova. 

"Peste Prut, slugile Moscovei Dodon, partidul lui et. co au dat ieri o lovitură ticăloasă Curții Constituționale din R. Moldova și care pune sub semnul întrebării mecanismele democratice. Sunt speriați de anticipate, le e frică de cetățeni, de libertate, de democrație. Când îți e frică de oameni, recurgi la acțiuni în forță, dictatoriale. Anticipatele sunt singura soluție pentru R. Moldova, așa cum a pornit deja demersurile Maia Sandu. Pentru libertate și prosperitate. Iar românii de peste Prut vor putea acum să se desprindă nu doar de partidele anti-democratice, ci și de influențele toxice ale Federației Ruse. Viitorul R. Moldova este numai alături de România și Europa," a scris Ioana Constantin pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel