Întrebarea DC NEWS la care GCS nu are încă răspuns. Val Vâlcu: Cine urmează? Trebuie să existe criterii

Jurnalistul Val Vâlcu a scos în evidenţă întrebarea pusă de DC NEWS la care Grupul de Comunicare Strategică nu a avut încă răspuns, cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. 

"Eu ridic următoarea problemă. GCS nu are răspuns încă la întrebarea DC NEWS. ŞI anume care este prioritatea, care sunt criteriile de prioritzare. Cu alte cuvinte, dacă din 500 de cadre medicale din Bihor, spre exemplu, nu pot fi vaccinate decât 450, care sunt următoarele 50 de persoane de pe listă? Cine vine la vaccinare? Persoanele care vin la dializă? Diabeticii? Persoanele în vârstă? Ce se întâmplă cu acele doze? 

În Germania se ştie exact cine e pe listă, când trebuie să mergi la vaccinare, etc. Faptul că nu există criterii care să stabilească prioritatea se vede la ATI. Avem celebra formulă, medicii decid cine moare, cine trăieşte. FALS! Trebuie să existe criterii. Dacă riscul e mai mare, din prima eşti trecut la ATI, din prima eşti pe remdesivir. Nu să se aprecieze evoluţia bolii. Dacă acele criterii ar fi existat, acum le-am fi aplicat în cazul vaccinării!", a declarat Val Vâlcu la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel