EXCLUSIV  Institutul Marius Nasta, linia a doua de asistență pentru COVID-19. Mahler: E nevoie de stocuri

Asist. Dr. Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, consideră că este nevoie de stocuri de materiale de protecție în spitale. 

„Au fost multe momente în care s-a reclamat nevoia unui echipament de protecție impermeabil, acel echipament de protecție conform recomandărilor este indicat pentru persoanele confirmate cu infecția cu coronavirus și nu doar cele confirmate, ci și cele la care e nevoie de proceduri în cursul cărora apar aerosolii, adică unde riscul de contagiune este mare, și aici ne referim la persoanele care necesită asistență în Terapie Intensivă, persoanele care necesită aspirație bronșică și aici, într-adevăr, gradul de protecție trebuie să fie extrem de mare", a declarat Dr. Beatrice Mahler, în cadrul dezbaterii online "Universitatea de Medicină Carol Davila, în prima linie a luptei cu COVID-19", organizată de DCMedia Group..

Institutul Marius Nasta are în acest moment echipamentele necesare, însă pot să apară probleme

„În acest moment achiziționăm în fiecare zi. Chiar dacă materialele există în acest moment, stocurile sunt extrem de importante pentru că au fost probleme în aprovizionare, însă în acest moment, Institutul Marius Nasta are echipamente de protecție conform normelor publicate de Institutul de Sănătate Publică, norme care respectă recomandările europene, care prevăd ce tip de echipament se utilizează și în ce moment", a mai menționat ea.

Institutul Marius Nasta va intra în linia a doua de asistență a pacienților infectați cu coronavirus

„Dacă pacientul este suspect, se izolează într-o încăpere complet separată, unde se intră cu echipament de protecție pentru un pacient posibil cu coronavirus", a mai spus dr. Beatrice Mahler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel