EXCLUSIV  Înjunghieri în lanț la Baia Mare, ipoteză. Un comisar-șef vorbește despre indiciul-cheie

Politia
Politia

Crimele de la Baia Mare descoperite, luni, au pus pe jar autoritățile. Comisarul-șef Mihai Untaru lansează o ipoteză de lucru care ar putea simplifica acest caz zguduitor.

Polițiștii din Baia Mare fac încă cercetări la fața locului pentru a descoperi indicii care să îi conducă spre autorul sau autorii celor trei crime prin înjunghiere care au fost identificate astăzi. O a patra persoană se află în comă la spital, însă șansele de spraviețuire sunt minime. Până acum, autoritățile au refuzat să ofere date despre un posibil mod de operare al infractorilor și pistele pe care merg pentru deslușirea acestui caz.

Citește și: Panică în oraș. Patru persoane înjunghiate, găsite de autorități

Surse susțin pentru DC News că este vorba despre crime comise în două locații aflate la mare distanță una față de alta, iar cele două cupluri, dintre care unul căsătorit, nu ar fi avut nicio legătură între ele. Deși nu se cunosc foarte multe date despre autor sau autori, se ia în calcul și varianta în care să fie o simplă coincidență ca în aceeași zi să se descopere patru persoane înjunghiate.

Citște și: Dăncilă, replică USTURĂTOARE pentru Turcan în Parlament. Sala a explodat în ropote de aplauze

"Probabilitatea de coincidență e slabă"

Contactat de DC NEWS, comisarul-șef în rezervă Mihai Untaru susține că, din informațiile apărute până în acest moment în mass-media, șansele unei coincidențe sunt foarte slabe.

"Vorbim despre o secvență cvatruplă. Probabilitatea de coincidență e slabă. Dacă se stabilește că din punct de vedere criminalistic ar fi putut fi făcute cu o lamă de aceeași dimensiune toate, atunci lucrurile se apropie. Mai este nevoie de câteva date pentru o analiză mai amplă, cum ar fi condiția socială a victimelor. Elementele de tehnică criminalistică poate indica o anumită analogie și același autorat", a declarat Mihai Untaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel