Panică în oraș. Patru persoane înjunghiate, găsite de autorități

Crimă
Crimă

Polițiștii sunt în alertă după ce patru persoane au fost înjunghiate la intervale scurte de timp.

Polițiștii din Baia Mare au descoperit trei persoane omorâte prin înjunghiere, doi bărbați și o femeie, iar o a patra se află în stare gravă la spital. 

Citește și: Tudorel Toader, raport după 2 ani de mandat - live text

Conform România tv, cea dea patra persoană este o femeie care se află în comă, iar medicii rămân rezervați în privința șaselor ei de supraviețuire. 

„În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, colegii mei au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș", a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș pentru presa locală.

Citește și: PE, paralelă cu România. Norica Nicolai: E ca la Bucureşti, sunt persoane care fac foarte mult zgomot

Oamenii legii nu au foarte multe informații cu privire la autori, mai exact dacă este vorba despre unul sau mai mulți criminali. Din informațiile adunate până acum de criminaliști se pare că dou dintre victime, soț și soție, au fost omorâte în cursul zilei de duminică, dar cadavrele au fost descoperite abia astăzi. 

"Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin 112, azi, in jurul orei 13.00, de către o tânără, cu privire la faptul că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare. La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare și ambulanta, care au constatat că bărbatul este decedat, prezentând urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată in stare grava la spital", precizează poliţiştii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel