Infirmieră din Arad, programată să doneze PLASMĂ pentru A CINCEA OARĂ: Nu ezitați!

O infirmieră din Arad care s-a vindecat de Covid-19 și încă are anticorpi a donat plasmă de patru ori. Femeia este acum programată pentru a cincea donație. 

Adriana Furdiuc, infirmieră la Secţiei ATI, este programată pentru a cincea donare de plasmă.

În luna martie, a făcut o formă ușoară a bolii și imediat ce a aflat că plasma recoltată poate salva vieți, s-a prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad. 

„Lucrez pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și văd mulți oameni care se luptă cu acest virus extrem de contagios. Din fericire, eu am făcut o formă ușoară de boală, în luna martie, iar după ce am auzit că plasma recoltată de la persoanele care au avut COVID-19 poate salva vieți, m-am prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad. Deoarece încă am anticorpi, pot dona în continuare, la interval de 14 zile. Sunt programată să donez, săptămâna viitoare, pe 7 septembrie, pentru a cincea oară”, a spus Adrian Furdiuc. 

Femeia a făcut și un apel către cei ce pot salva, la rândul lor, vieți.

„Mă bucur că plasma mea este de folos semenilor mei și îi îndemn pe toți cei care s-au confruntat cu această boală, să nu ezite deoarece plasma lor poate salva vieți”, a mai spus infirmiera de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel