Infecții COVID-19 la un azil de bătrâni și la un centru de dializă din Bistrița

Noi cazuri de infecție au fost raportate la un centru de dializă și la un azil de bătrâni din Bistrița. 

Doi pacienţi ai unui centru de dializă din municipiul Bistriţa, precum şi trei beneficiari şi o infirmieră de la un centru pentru persoane vârstnice din mediul rural se numără printre cele 11 cazuri noi de COVID-19 confirmate la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud în ultimele 24 de ore, arată datele transmise miercuri de Instituţia Prefectului, scrie Agerpres. 

"Două persoane dintre cele confirmate cu coronavirus sunt pacienţi ai Centrului de dializă Diaverum. Printre pacienţii confirmaţi cu coronavirus se află şi patru persoane din cadrul unui alt centru de asistenţă pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud (o infirmieră şi trei beneficiari), menţionează Prefectura.

Cazuri semnalate la centrul de la Nușeni 



Anterior, au mai fost semnalate două cazuri de COVID-19 la Centrul pentru persoane vârstnice din Nuşeni, fiind vorba despre un cadru medical şi o persoană din rândul personalului auxiliar, ambele fiind declarate vindecate.

Alte două cazuri de infectare cu noul coronavirus au apărut, în ultimele 24 de ore, printre salariaţii celui mai mare angajator din judeţ, o firmă româno-germană de cablaje cu peste 5.000 de angajaţi. În total, la această firmă au fost semnalate, până acum, nouă cazuri de COVID-19, dintre care patru au fost declarate vindecate , iar o persoană a decedat.

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a transmis că, până la această dată, în judeţ au fost confirmate în total 378 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 265 de pacienţi s-au vindecat, iar 33 au decedat, astfel că numărul de cazuri active este, în prezent, de 80.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel