Infectat cu Covid-19, dispărut din spital. A fost găsit acasă de poliție

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Vrancea a fost găsit acasă de polițiști după ce a fugit din spital, fiind infectat cu noul Coronavirus. 

Un bărbat de 65 de ani, din Slobozia Bradului, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost găsit de poliţişti la domiciliu după ce a fugit din unitatea medicală în care fusese internat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. 

"La data de 20 iunie, ora 09,56, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de o asistentă din cadrul unei unităţi spitaliceşti cu privire la faptul că, în jurul orei 08,30, un bărbat de 65 de ani, din comuna Slobozia Bradului, internat din data de 17 iunie şi ulterior confirmat cu COVID-19, ar fi părăsit secţia fără încuviinţarea medicilor. În urma verificărilor efectuate cu operativitate de poliţişti, bărbatul a fost depistat la domiciliul său, unde se afla împreună cu soţia sa", a precizat IPJ Vrancea.

Soția sa a fost izolată la domiciliu 



Potrivit Poliţiei, bărbatul a fost transportat în condiţii de siguranţă în spital, iar faţă de soţia sa, în vârstă de 62 de ani, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi a fost înştiinţată Direcţia de Sănătate Publică, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel