EXCLUSIV  ÎNCHIDEREA TOTALĂ, doar o amânare a valului de infectare! Lala, managerul OK MEDICAL: Va trebui să facem următorul lucru

Mihai Lala, managerul OK MEDICAL, atrage atenţia asupra faptului că economia şi societatea, în general, nu va putea suporta un noul "lockdown", o închidere a activităţilor, în cazul unui nou val epidemic. 

Managerul OK MEDICAL, Mihai Lala, a declarat, în cadrul DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group că economia nu va putea suporta o nouă închidere, în cazul unui al doilea val de epidemiei de coronavirus. 

"Vă daţi seama că societatea şi agenţii economici sunt mult mai nelămuriţi, mult mai în ceaţă decât un specialist în domeniu. Motiv pentru care am creat programul ‚Relansare responsabilă’ care să adune informaţia de la toate instituţiile respectabile din lume, de la autorităţile statului, să o proceseze în mod logic şi cu o expertiză reală a unei echipe de profesionişti.

În final vom veni cu variante personalizate pentru fiecare tip de activitate, atât economică, precum şi personală. Oamenii nu ştiu ce trebuie să facă dacă au un coafor, un office building etc... Fiecare activitate are un specific. (...) S-a dovedit că acest lockdown nu a fost o soluţie extrem de eficientă. În opinia mea, a fost o măsură prin care s-a amânat acest val al pandemiei. În condiţiile în care va exista o nouă creştere de cazuri, nu cred că economia mondială, naţional vor putea suporta un nou lockdown. Prin urmare, va trebui să găsim soluţii să trăim, să activăm, dar să minimizăm riscul de infectare şi să maximizăm răspunsul", a explicat Mihai Lala.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel