Începe vaccinarea studenților mediciniști și a cadrelor didactice de la Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a anunțat că va începe vaccinarea studenților mediciniști și a cadrelor didactice.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “G. E. Palade” din Târgu Mureș va începe marți, 5 ianuarie 2021, procedurile de înscriere pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a studenților din domeniul Sănătate și a cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în domeniul clinic.

Totodată, Universitatea informează studenții de la Facultățile de Medicină, Medicină în limba engleză, Medicină Dentară, Farmacie și Inginerie și Tehnologia Informației că la programele de studii aferente acestor facultăți, începând cu 8 februarie 2021, activitățile didactice din semestrul II (modulul 3) se vor desfășura în regim hibrid: cursurile preponderent online, activitățile clinice/practice, preponderent onsite.

Recomandarea Universității ”Pentru siguranța studenților și a cadrelor didactice la activitățile practice sau clinice, recomandăm insistent înscrierea studenților și a personalului didactic, în vederea vaccinării, în funcție de prioritizarea existentă la nivel național. Decizia de vaccinare este, de asemenea, importantă pentru viitoarea interacțiune cu bolnavii, dar și pentru siguranța cazării în cămine”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ulterior vaccinării personalului medical se va continua cu vaccinarea celorlalte categorii de personal și a celorlalți studenți.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy