Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Incendiu Untold 2018. S-a aflat adevarul: De ce nu s-a dat stirea

Untold 2018. ”Incendiu la Untold 2018. Scena a luat foc în timpul unui concert”, a fost știrea nopții de joi, în prima zi a festivalului. Care este adevărul?

Mulți tineri s-au întrebat pe Facebook dacă știrea este reală din moment ce doar câteva site-uri și televiziuni au prezentat-o. Informația este reală și a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

"A fost vorba despre un echipament de producere a efector speciale. Acolo se aflau și niște materiale decorative. Sunt acele tunuri cu confetti. Au fost niște materiale în apropierea echipamentului care producea efecte speciale care au fost angrenate într-o ardere necontrolată. În primă fază, s-a încercat înăbușirea cu o folie. Apoi, în apropiere se afla un ofițer de pompieri din dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor care a folosit un stingător. Focul a fost stins în mai puțin de câteva zeci de secunde. Totul a durat un minut. Nu a fost nimeni rănit. Și organizatorii au avut stingătoare acolo, însă colegul nostru a fost mai rapid și a rezolvat problema”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj în exclusivitate pentru DC News.

Cât despre întrebarea din titlu, de ce nu au dat toate televiziunile știrea, nu știm răspunsul, dar este reală, după cum ați putut vedea, confirmată de autorități. DC News a fost primul site care a preluat informația. Știrea inițială o găsiți AICI.


Festivalul Untold a fost deschis, joi seară, pe Cluj Arena, cu un foc de artificii şi jocuri de lasere

Untold 2018. De asemenea, în deschiderea evenimentului a fost şi un clip, pe cele două ecrane ale scenei principale care are, potrivit organizatorilor, o dimensiune de două ori mai mare decât cea de anul trecut, respectiv 30 de metri înălţime.

Untold 2018. "Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele doua ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principala amplasata pe stadionul Cluj Arena este de doua ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenta personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold", au explicat organizatorii Untold.

Untold 2018. Printre festivalieri s-au aflat, ca în fiecare an, primarul Emil Boc şi soţia sa, Oana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel